ajaxLoader
Varme Gulvsokker

Varme Gulvsokker

NOK131.50

Fargematchende Kalvesokker

Fargematchende Kalvesokker

NOK151.00NOK227.70

Accessories, Dame, Sokker

Trikotasje for kvinner

Bare ben er flotte for visse tider av året (sommeren) og definitivt uformelle begivenheter, men når en anledning er litt dresser eller du ønsker å se profesjonell ut, kan strømper og strømpebukser gi det perfekte nivået av slankhet under skjørt og kjoler. Strømpebukser beskriver undertøy som bæres direkte på føttene og bena, og det er så mange alternativer som passer din stil. Tradisjonelle strømpebukser, knebukser, lårbukser og fotløse strømpebukser er flotte for daglig bruk, mens tykkere strømpebukser er perfekte for å holde bena varme. Ugjennomsiktige tights kommer i mange farger, som svart, grå, beige og brun. Før du velger et par tights, bestem deg for hvilke funksjoner du trenger. Ønsker du fukttransporterende eller forsterkede tær og hæler? Du finner disse stilene og mer.

Shopping sokker for kvinner

Sokker beskytter føttene dine mot blemmer, kulde og vind. Dressy mannskapssokker kan brukes med loafers eller andre slip-on sko for umiddelbar stil og varme. Legg til noen fargerike mønstre for å gi pizzazz til utseendet ditt. Atletiske sokker med lavt snitt er flotte å bruke sammen med favorittjoggeskoene dine, og kan gi deg buestøtte og fukttransporterende for å holde føttene tørre og dempet, noe som gjør hvert trinn litt mer behagelig. Foretrekker du at sokken din er litt mer iøynefallende? Prøv no-show sokker som så vidt titter over skoen din for beskyttelse uten merkbarhet.

Sokkene våre kommer i et bredt spekter av farger, som svart, hvit, rød, brun, beige og så mange flere. Enten du trenger sokker for atletiske anstrengelser eller til et uformelt antrekk, er MoteElegante stedet å finne dem.