ajaxLoader

Accessories, Herre, Klokker

Herreklokker

Fra klokkeremmer i rustfritt stål og keramikk til klokkeremmer i lær og stoff, du finner den perfekte passformen til håndleddet ditt.

Vil du ha herreklokker som er både praktiske og moteriktige? Se etter stropper i luksuriøst skinn eller slitesterkt rustfritt stål. Klokkeskiver med tallfonter i forskjellige størrelser og forskjellige farger – som svart og blått – gir deg en rekke stilalternativer. Klokkestropper i sølv- eller gullfarget rustfritt stål vil også markere de subtile nyansene til klokken. Smartklokker med digitale ansikter vil oppdatere ethvert moderne utseende.

For sportsentusiasten er sportsklokker en fin måte å time deg selv på og alltid holde styr på ditt personlige beste. Viktige atletiske egenskaper som vannmotstand, dato og klokkeslett, en elastisk klokkerem og kvartsverk gjør deg klar til å ta på deg enhver sport!

Kronografklokker gjør det enkelt å fortelle nøyaktig tid, med pinneindekser som kan fortelle deg – ned til sekundet – hva klokken er. Herreklokker av denne typen er elegant utformet, ofte med keramiske kanter som gir klokken et utsmykket, delikat utseende.

Hvis du ønsker å fortelle tiden raskt og enkelt, er en digital klokke akkurat det du trenger. Med de fleste digitale klokker med dato og klokkeslett, en timervisning og vannmotstand, vil du beundre bekvemmeligheten hver gang du ser ned for å sjekke tiden!

Solcelleklokker er et annet alternativ for de som ønsker å gi energi til klokkesamlingen sin. Disse klokkene drives av et solcellepanel og er miljøvennlige og ideelle for den erfarne friluftsmannen. De krever også minimalt med vedlikehold fordi de ikke krever batteri eller må vikles.