ajaxLoader

Dameklær, Underdeler, Shorts

DAMES SHORTS

Enten det er en arbeidsdag eller en helg, spis stilen din med vårt utvalg av dameshorts. Vårt utvalg er hjemsted for skarpe skreddersøm, trendy aksenter og funksjonell finish.

Når du ønsker å slappe av, kombiner funksjon og mote med vår uformelle shortskolleksjon. Vi har gitt den klassiske gåshortsen en moderne vri, med en fem-tommers høy midje og overdimensjonerte beltespenner. Dykk inn i nyttetrenden ved å velge naturinspirerte fargepaletter, som olivengrønn og sandsteinsfarger. Praktiske aksenter, som den tradisjonelle fem-lommers stylingen, løftes med luksuriøst gull- og sølvutstyr, mens bomullsrike stoffer, vevd med et hint av stretch, sørger for komfort under lange turer på landet eller sightseeing i en fjerntliggende by. Nyt et minimalistisk ensemble ved å kombinere dem med en myk camisole og flate pumps. For å gå på grensen mellom smart og uformelt, oppdag vår samling av Bermuda-shorts. De skjærer en skarp profil, takket være dress-inspirert skreddersøm og en fald som treffer rett over kneet. Mørke toner, som marine eller svart, er herlig enkle å utstyre. Ta dem på med sandaler og en jersey-t-skjorte med V-hals for å fullføre en look i varmt vær.

Hjemmet til en mengde sofistikerte design, er vår shorts-redigering for kvinner det perfekte stedet å oppdage et nytt arbeidstøy. Når du velger shorts som utfyller formelt tøy, er det viktig å fokusere på struktur og farge. Se opp for strømlinjeformede silhuetter, skapt ved bruk av skreddersøm og nøye plasserte folder og piler. Mønstre med høye bryn kommer i form av tonale prikker, elegant tweed og geometrisk-inspirerte utskrifter i raffinerte monokrome nyanser. For å forsterke en pen estetikk, er arbeidsbuksene våre ferdig med innovative aksenter, inkludert skjulte glidelåser og polstrede baklommer som gir et nikk til tradisjonell dress.

Ingen garderobe er komplett uten et par populære denimshorts, men det er alltid rom for en oppfriskning. Vårt utvalg dekker petite, klassiske og kurvede, noe som sikrer det mest komfortable og flatterende valget for din profil. Mørke vask er evig allsidige, ideelle for å kombinere med luftige t-skjorter og flytende bluser. Velg stretchdenim for en imøtekommende passform, og de med subtile ventiler langs falden forbedrer denne fleksibiliteten. Gi liv til disse stiftene med et overdimensjonert westernbelte, en innebygd tank og sandaler med hæl for å nyte lune helger med stil.