ajaxLoader

Vesker, Herrevesker, Ryggsekk

Finn din perfekte ryggsekk for menn

Gjør pendlingen til en lek med en ryggsekk for menn. I solid, værbestandig nylon eller forhøyet skinn har vårt utvalg av stilige ryggsekker for herre god plass til din bærbare datamaskin, treningsklær og litt ekstrautstyr. Enten du tar et fly, tog eller bil, er de et must-ha-tilbehør for den moderne mannen på farten.

Fra sporty sekker med mange eventyrklare detaljer til elegante ryggsekker i svart skinn for menn, vi har en ryggsekk som passer til din livsstil og stilpersonlighet. For en ryggsekk som passer til (nesten) alt, ta en titt på vår populære ryggsekk. Velg mellom tidløst rulleskinn eller en Signature-logo-sprutet design. For et mer utilitaristisk utseende har ryggsekken vår ekstra lommer og strikksnorer for enda mer lagringspotensial.

Polert og praktisk: ryggsekker i skinn for menn

Dette er ikke ryggsekkene du hadde på skolen. Våre designerryggsekker for menn er laget av luksuriøst skinn og elegant maskinvare. Polstrede stropper sikrer din komfort med selv de tyngste lastene, mens spesialrom for den bærbare datamaskinen, joggesko, lommebok og andre nødvendigheter holder alt organisert og lett tilgjengelig.

En ryggsekk i skinn for menn er en oppdatert versjon av den klassiske kofferten, designet med tanke på den travle timeplanen din. Med den perfekte balansen mellom polert og praktisk, er de sofistikerte nok til å ta med seg inn på kontoret, men likevel avslappede nok for din fritidsstil.

Øk din on-the-go look med en designerryggsekk for menn

Det perfekte tillegget til MoteElegante-ryggsekken for menn, en reiseveske for menn holder de minste nødvendighetene dine på ett sted. Disse slyngeveskene for menn har en justerbar stropp for allsidig håndfri bruk. For å fullføre ditt trendy, on-the-go-utseende, legg til en skinnklokke for menn og et par solbriller for menn. Dette små, men mektige tilbehøret viser frem din sartorial kunnskapsrike.