ajaxLoader
Lommejakker For Menn

Lommejakker For Menn

NOK847.30NOK1,189.40

Herreklær, Yttertøy, Skinnjakker & Semsket Skinnjakke

CASUAL HERRE YTTERKLÆR TIL HVERDAGEN

Fra kontoret til utendørs tilbyr vår voksbehandlede lerretsvest for menn pålitelig varme. Kle den opp for et lunsjmøte, eller kle den ned med et par og støvler – bare ikke glem skinnvesken eller vesken. Det er det perfekte yttertøyet for menn for den robuste forretningsmannen eller den sofistikerte friluftsmannen. Hvis du foretrekker en jakke fremfor en vest, er våre ulljakker for menn lette og høykvalitets, og holder deg varm uten alt det store. Med den rene stilen og snittet til en ridejakke, passer dette plagget også fint med jeans, noe som gjør det til et must-have for menns yttertøy.

KLASSISK YTTERKLÆR FOR HERRE FOR DEN ROFFIGE HERREN

Mer enn bare et stykke klær, en skinnjakke forteller en historie. Våre lærjakker i vintagestil for menn gir ethvert antrekk en klassisk, robust estetikk. Jo mer du bruker denne jakken, jo bedre ser og føles den ut. Er du usikker på hvor du skal begynne når du leter etter en skinnjakke? Sjekk ut vår kjøpsguide for skinnjakker for noen nyttige råd om dette klassiske yttertøyet for menn.

HVEM SIER AT DU IKKE KAN VÆRE KOMFORTABEL OG STILIG?

Våre fleecegensere for menn er flotte for kjølige høstkvelder ved bålet. De er supermyke, transporterer bort fuktighet, tørker raskt og holder på varmen når temperaturen synker. Bare se for deg en stor bjørneklem, men mindre skummelt og mer trøstende. Vi lover – du vil ikke angre når du tar på deg dette fleece-yttertøyet for menn, det perfekte elementet å pakke i skinnreisevesken for en helgetur.