ajaxLoader

Dameklær, Yttertøy

YTTERKLÆR

Lag yttertøy for en koselig look!

Enten du vil pakke sammen med store vinterkåper, innlemme litt morsom tekstural ekstravaganse med flere lag (Hei, gensere og lette jakker!), eller legge til stilig pynt til enkle antrekk, har vi jakkene og kåpene for deg! Prøv en skinnjakke over en turtleneck for en elegant edgy vibe, en shacket, over en cropped tank-topp, eller en elegant kåpe over en cocktailkjole for en kveldsklar look!

Fra værforhold i kamper i ullfrakker, trenchcoats og regnfrakker til styling av morsomme plagg som fuzzy jakker og støvsugere, samt "go-to" motestifter som dongerijakker, motojakker i skinn, blazere og bruksjakker; du vil alltid finne noe søtt og stilig når du handler i butikken vår.

Et enkelt, men fleksibelt lagvis utseende er en lett genser eller cardigan sammen med en dongerijakke. Øk teksturen ved å bruke en fuzzy cardigan i stedet og kanskje til og med kaste en ull- eller fleecefrakk over det hele! Trenger du noe litt mer profesjonelt eller satt sammen? Bytt ut denim- eller skinnjakken med en elegant blazer, og legg til en trenchcoat for mer varme for å toppe det hele.

Styling motejakker for kvinner til sommeren

Lette jakker og blazere er det perfekte sommervalget når du vil ha litt dekning og mye stil! De er lette, pustende og helt sommerchic. Gi deg selv litt ekstra solbeskyttelse også med et luftig lett stykke! Gå videre og bruk den avkortede tanken eller supersøte bralette som en topp! Med en lett jakke eller søt blazer kan du sømløst gå inn i nesten alle arrangementer som ser fantastisk ut!

Yttertøy til bryllupsgjest

Avhengig av temperaturen vil en kul semsket motojakke, bomberjakke eller blazer hjelpe deg med å holde deg komfortabel og stilig kul! For de kaldere månedene passer en god kåpe i full lengde fint med kjoler og jumpsuits for å holde deg koselig og komfortabel samtidig som du eliminerer behovet for overdreven lagdeling.

Full lengde, strukturerte og skreddersydde kåper opprettholder en feminin silhuett med optimal varme. Blazere kan gi et slankt, profesjonelt, høymoteinntrykk til ethvert ensemble. Alternativt kan en søt cardigan varme opp en enkel formell kjole, og fungere som et tilbehør for å uttrykke din egen personlige stil og kreativitet.