ajaxLoader

Dameklær, Underdeler, Bukser

Damebukser hos MoteElegante Finn komfortable, men formsittende damebukser og leggings hos MoteElegante. Enten du leter etter leggings eller stilige bukser til helgen eller khakis til uformelle anledninger, har MoteElegante deg dekket.

Velg stilen din

Vi tilbyr et bredt utvalg av bukser i alle forskjellige passformer og stiler. Noen av våre favoritter inkluderer:

Leggings - Leggings er vanligvis tettsittende og laget av stoffer som bomull eller lycra. Mens de ofte brukes under treningsøkter, kan leggings også styles med en flytende bluse under en mer uformell anledning.

Slim fit bukser – Denne buksestilen kalles også skinny jeans når den er laget av denim. Den er preget av en tettsittende passform gjennom benet med en avsmalnende benåpning.

Bukser med rett passform – Denne stilen gir et mer avslappet utseende enn slim fit eller skinny bukser og er preget av en rett visuell linje langs bena.

Bukser med utsving eller bootcut – denne stilen refererer til alle bukser som blir bredere fra knærne til ankelen.

Bukser med brede ben – Denne buksestilen er ofte forbundet med dressbukser, men kommer i mange fargealternativer og kan brukes av og til. Det er ofte preget av en utvidelse ved hoften som bærer nedover lengden på benet.

Joggebukser – Varm, koselig og behagelig, disse buksene er vanligvis løstsittende og perfekte for å trene eller bare slappe av hjemme.