ajaxLoader

Dameklær, Badetøy

Badetøy for kvinner

Enten du håper å gå i sanden og surfe med stil eller slappe av komfortabelt ved bassenget på en solrik dag, har MoteElegante deg dekket. Med vår kolleksjon av badedrakter for kvinner kan du mikse og matche for å skape ditt eget unike utseende. Velg blant en rekke forskjellige mønstre, farger og teksturer, alt med sesongens siste trender i tankene.

Ønsker du å blotte litt hud i et todelt bikinisett? Det er en stil for hver jente i vårt brede utvalg av badetopper. For jenta som er mer tradisjonell, lager opp våre trekantede bikinioverdeler, bralette bikinioverdeler og croppede bikinioverdeler. Hvis du ønsker å oppdatere beach babe-utseendet ditt, prøv våre bandeau bikini topper, en-skulder bikini topper og off-the-skulder bikini topper. Vi tilbyr til og med bikinitopper i forskjellige BH-skåler for perfekt passform.

Kompletter bikinisettet ditt med et par søte badetruser som passer. Få dem til å ta en dobbel smak i våre hipster-bikinibukser eller frekke bikinibukser. Vil du ha litt ekstra dekning? Prøv våre bikinibukser med full dekning eller høye bikinibukser. Hvis du virkelig ønsker å endre ting, kan du legge tingene dine i en av våre retro-inspirerte, høye bikinibukser. Hos MoteElegante finner du den nøyaktige bikinitrusen som passer til eller bland den med en annen farge eller trykk – valget er ditt!

Fordi vi forstår at du aldri kan få nok svømmebrikker, tilbyr vi også et bredt utvalg av badedrakter i ett stykke. Med sexy utskjæringer, stroppede detaljer og snøringdesign, vil våre badedrakter i ett stykke få hodet til å snu på din neste strandferie.

Når du har fått den perfekte badedrakten, gjør den til et antrekk med våre svømmedekk. Fra dekkkjoler til bukser, du kan ta med deg dagen på stranden til en natt ute på byen.