ajaxLoader
Vinter Mid Long Polstret Jakke

Vinter Mid Long Polstret Jakke

NOK920.30NOK1,266.10

Herre Skuldervest

Herre Skuldervest

NOK611.10

Herreklær, Yttertøy, Dunjakker

Isolerte pufferjakker for menn

Når temperaturen synker, vil du holde deg komfortabel og varm med MoteElegante pufferjakker for menn. Disse dunisolerte jakkene er bygget for å holde på kroppsvarmen og opprettholde pusteevnen. Enten du går tur i bakskogen, går på ski i baklandet eller bare bekjemper hverdagens kulde rundt i byen, er disse jakkene designet for ytelse, beskyttelse og komfort.

Våre isolerte kåper holder deg varm og tørr med våre friluftsklær-innovasjoner som high-fill power down, Omni-Tech™ vanntett stoff og Omni-Heat™ termisk reflekterende fôr. Utvalget av beskyttende teknologier og funksjonelle funksjoner laget i våre puffy jakker gjør dem koselige, men likevel pålitelige når været blir kaldt.

Hos MoteElegante har vår lidenskap for friluftsliv inspirert nyskapende jakkedesign som vil holde deg varm og komfortabel uansett vær. MoteElegante pufferjakker er designet for å være lette, slitesterke og allsidige for å holde deg komfortabel under varierende forhold. Fra ytterlagsjakker laget for minusgrader til isolerende mellomlagsvester, finner du en rekke stiler, størrelser, farger og funksjoner for enhver anledning i kaldt vær.

Hver av våre jakkekolleksjoner kan brukes til nesten alle utendørsaktiviteter. Enten du er ute for å handle isolerte jakker for menn for å holde deg varm på vei til jobb eller tørr og beskyttet mot naturens elementer mens du går på tur, finnes det en MoteElegante pufferfrakk for deg. Vårt utvalg av smidige softshell- og beskyttende jakker med hardt skall kommer fylt med varierende nivåer av dunisolasjon og utstyrt med unike egenskaper som fløyelsmyke fleecefor og vanntett sømforsegling.

Det finnes ikke noe bedre sted å handle isolerte herrejakker av høy kvalitet. Vår kolleksjon av puffy coats tilbyr noe for enhver smak, og utvalget av stiler og farger vil hjelpe deg å velge en jakke som er helt din egen.