ajaxLoader
Icon Ombre Print Cotton Jeans

Icon Ombre Print Cotton Jeans

NOK448.00NOK637.90

Dameklær, Underdeler, Jeans

FORM FLATTERENDE DENIM

Det er ingenting som er som velsittende denim, og det er grunnen til at MoteElegante er dedikert til å skape et komplett utvalg av godt skreddersydde jeans som passer til enhver figur og stil. Velg mellom klassiske, petite eller kurvede jeans, alle laget for å utstråle sofistikasjon og stil. Vi har midjeslankende skinny-jeans med høy stige til smarte bootcut-design og alt i mellom. Hvert par har en mengde skjulte edelstener, inkludert hemmelige slankelommer og kroppsformende stretch.

JEANS SOM FØLES SKREDSETT

Alle våre damejeans er laget for å føles som om de er tilpasset kroppen din. Vi oppnår dette ved å være nøye med skreddersøm: se opp for høye skinny-jeans for kvinner som har et innsydd frontpanel for å jevne ut og strømlinjeforme midtdelen, eller velg fra våre stifte svarte skinny-jeans for kvinner som er vevd med en hint av spandex for å gi dem en 360-graders strekk, slik at de løfter og former. Selv de finere detaljene er nøye utformet for å forbedre silhuetten din – inkludert strategisk plasserte nagler og superslankende lommer.

Når det kommer til å matche jeans til en anledning, handler det om vask. Nyt et raffinert utseende på smart fritidstøy med våre skinny bootcut-jeans for kvinner, som er tilgjengelige i forhøyede farger som blekksort og dyp indigo. Bootcut-jeans for mellomhøye kvinner er perfekte for high-end helgestyling – gi dem en sesongmessig stil med en ribbestrikket tank-topp og tykke støvler. Beskjærte design og romslige jeans med rette ben får en uformell undertone med slitsomme vask. Omhyggelig falming sikrer at de fortsatt har en polert kant, mens rifter og uferdige falder føles bekymringsfrie. Kombiner med en oversized genser og joggesko for stilig lørdagsantrekk.

Legg til et snev av eventyr til buksekolleksjonen din med vårt utvalg av alternative jeans. Det er flere alternativer som avviker fra tradisjonelle blå, svarte eller grå vask som gjør at jeans går fra en stift del til fokuspunktet i et antrekk. Utforsk denim med slangeskinn eller leopardprint som gir våre jeans med slim fit for kvinner en kant, og smarte farger, som gul oker, som er det perfekte valget for høsten. Skap en sesongbasert look ved å style dem med jordfargede skillelinjer, en sjokoladestrikket cardigan og kamelstøvler, for eksempel.