ajaxLoader

Sko, Damesko, Joggesko

Joggesko

Hvert skap trenger et bredt utvalg av joggesko. Et godt par er den perfekte følgesvenn for fotkomfort eller high fashion. Enten det er høye eller lave topper, løpesko eller slip-ons, joggesko er nøkkelen til tilbehør til ethvert antrekk.

Hvis du vil ha en stilig look, start med mørke farger eller mønstre. Svart, brunt eller til og med sølv er flotte farger å velge for et lavmælt utseende. For å ta det opp et hakk, tenk kontraster. Skinntær med gummisåle, eller lakkskinn med semsket skinn vil skille deg ut fra mengden. Spenner og glidelåser er en annen måte å sikre posisjonen din på som fottøysfashionista.

Høye topper holder deg i forkant av motekurven. Snøre dem stramt for å snu hodet, og ikke se deg tilbake. Borrelåsstropper er en futuristisk og funky måte å se bra ut på, spesielt når de kombineres med metallnitter eller lyse farger. Og ikke glem wedge joggesko – de er et flott tillegg til ethvert antrekk, og er den perfekte hybriden av casual og chic.

For et mer tradisjonelt utseende er en low-top veien å gå. Disse skoene er ideelle for å slappe av eller gå gjennom byen, og er must-have for vårsesongen. La dem være løst eller knyt dem fast – uansett vil du ha på deg en klassiker.

På treningssenteret er det viktig å ha ankelstøtte og en tykk pute mellom foten og underlaget. En joggesko med god støtdemping er avgjørende for å ta vare på knærne dine, spesielt ved høystressaktiviteter. Og i så mange forskjellige farger og materialer er det ikke vanskelig å finne en god trener.

For et utrolig utvalg joggesko, besøk #WB. Du finner et stort utvalg i forskjellige størrelser, stiler og farger. Og husk å sjekke ut vårt brede utvalg av støvler, pumps og flater også!