ajaxLoader

Herreklær, Yttertøy

Jakker, blazere, kåper og vester for menn

Våre herrejakker er laget for allsidighet, komfort og klassisk stil. Blant våre tilbud er bomberjakke-silhuetten et konsekvent populært valg for gutter overalt takket være sin skarpe stil. Den treffer hoften og har en sporty krage, og egner seg til både uformelle og opptrappede stiler. Våre bomberjakker for menn kommer i klassiske farger, men vi blander det også opp hver sesong med forskjellige detaljer som et patchworkmønster eller en unik ny nyanse.

Blazere er alltid en stift for umiddelbar, anledningsklar stil. Når vi designer og konstruerer en blazer for menn, har vi klassisk stil i tankene og går med allsidige nyanser som marine og kull, fordi de alltid ser bra ut med khakis og chinos. Noen av våre blazere for menn inkluderer til og med stretch, for litt skjult komfort. Disse er laget av mykere, mer uformelt vevd stoff, men har fortsatt den tradisjonelle strømlinjeformede silhuetten og jakkslagene, slik at du kan kaste den over en t-skjorte for umiddelbart å kanalisere en skarp stil.

Herrevesten er en annen del å integrere i serien din. Selv om dette teknisk sett ikke er en herrejakke, er den viktig for lagdeling og gir en unik stil til en skjorte med krage. Å legge en genservest over en button-up er en umiddelbart klassisk kombinasjon som krever minimal innsats. Det er også en sjanse til å eksperimentere med å blande forskjellige utskrifter og mønstre for et særegent ensemble med visuell interesse. Vi foreslår også å prøve en vattert herrevest. Disse lette og varmeisolerte er flotte når de legges over en genser eller Henley-skjorte.

Ikke glem kåper for menn, disse er ofte det siste du tar på deg før du går ut døren. Våre herrefrakker omfatter en rekke stiler, fra den klassiske trenchen til det essensielle regnskallet. Disse er alle designet med funksjonalitet i tankene, og tilbyr dekning uten at det går på bekostning av stilen – noe alle gutter ser etter i en jakke.

Uansett hvor du er, været du står overfor, eller stilen du ønsker å projisere, kan du alltid regne med #WB-jakker for menn for å se – og føle seg – flotte ut i livets beste øyeblikk.