ajaxLoader

Dameklær, Topper, Tanktops & Camis

Pluss Size Tank Tops & Camisoles du vil elske

Allsidige garderobeartikler, camis og tanktops for kvinner kan brukes til lagdeling, støtte, eller kan stå alene som toppen for ditt favoritt sommerantrekk. Lurer du på hva forskjellen er mellom en tanktopp og camisole? Den primære forskjellen er hvordan du planlegger å bære stykket. Camisoles brukes oftest under knappeskjorter, bluser, gensere og hettegensere, eller som nattøy. Tanks kan brukes som en frittstående skjorte så vel som lagdelt under din favorittkimono eller cardigan.

Tanktop-stiler du trenger å vite

Grunntanken er nok ikke noe som trenger mye introduksjon, men kuttene, lengdene og formene på tanktopputvalget vårt er verdt en liten undersøkelse.

De klassiske dametoppene i plussstørrelser passer tett inntil kroppen, har stropper brede nok til å dekke de fleste BH-stiler, en scoop- eller V-hals og treffer rett rundt hoftene når det gjelder lengde. Størrelsen på stroppene kan variere i bredde fra mindre enn en tomme til omtrent fire tommer.

Lange gensere er fantastiske for å putte inn i favorittshortsen din hele sommeren. Også kalt tunika-topper, dekker disse ekstra lange tankene vanligvis hoftene og baksiden, noe som gjør dem til et perfekt alternativ å legge under favoritttunikaen, genseren eller svingtoppen din og kombinere med leggings eller skinny jeans.

Swing tank-tops har et mer sjenerøst snitt, med falden som blusser vekk fra kroppen. Det finnes en rekke hemlines for denne typen tank, inkludert avrundede, høy-lave (korte foran og lengre bak) og asymmetriske alternativer.

Noen ganger kalt et "skall", eller du kan finne skjorter i store størrelser i et bredt spekter av mønstre og materialer og ferdig med stilige detaljer som dusker, blonder, knapper, mesh, heklede ruter, blonder og lag.

Våre favoritt Camisoles

Vanligvis brukt som et lagdelt stykke, klemmer camien kroppen og gir vanligvis litt stretch for en komfortabel passform. Du vil oppdage at de fleste camisoler i plussstørrelser har spaghettistropper, noe som gjør dem mindre klumpete for å ha på seg under andre lag. Plus size-camier er tilgjengelige i mange utringningsstiler, fra V-hals og scoop-hals til stiler med blonder som gir en feminin appell når du titter ut under gensere eller bluser. Uansett årstid kan det å ha stridsvogner og camis i en rekke farger og stiler utvide antrekkspotensialet ditt eksponentielt.