ajaxLoader

Herreklær, Yttertøy, Vester

Vest for menn

Legg deg opp med en herrevest! Sjekk ut MoteElegante-utvalget av vester – tenk på uformelle, arbeidsklare, spesielle anledninger og stiler i kaldt vær.

Du kan jobbe inn en vest i hverdagsgarderoben din – den legger umiddelbart et nytt lag av interesse til ethvert antrekk. Hold det uformelt med en T-skjorte og jeans sammen med en av de klassiske stilene – tenk på denim, vattert eller en fleeceversjon. Trender for øyeblikket? Dekonstruerte hettegensere er en ny variant av uformelle vester. Fyll på favorittfargene dine og noen få med mønstre for en morsom vri.

Hold hvert lag av kontorgarderoben profesjonelt. Liker du klassiske farger? Det er nok av nøytrale toner som fungerer med en rekke antrekk. Prøv en kul, genser eller en knapp foran. Har du en spesiell anledning på kalenderen? Deretter kan du se etter seperater for en vest verdig anledningen. Eksperimenter med stoffer som fløyel for en frisk oppdatering. Fullfør looken din med favorittbuksene dine, skjorte med knapper og dresssko.

Hold deg varm i kjøligere måneder med en vest. Brukt med eller uten blazer eller herrejakke, vil en genservest hjelpe deg med å føle deg mer satt sammen. Ta tak i vinterhelgen med en fleecevest, dunstoppet eller imitert skinnvest. Kjempe mot elementene? Se etter vannavstøtende og fuktavvisende plukker for å holde deg tørr.

Oppdag vester for menn i tonnevis av design og farger. Handle vester for herre pluss andre herreklær på MoteElegante.