ajaxLoader

Sko, Herresko, Tøfler

HERRETØFLER OG MOKKASINER

Tror du sko er bare for å gå rundt ute? Tenk igjen! Tennissko, vinterstøvler og dressede Oxfords vil alltid ha sin plass, men vi synes du bør gli inn i noe litt mer komfortabelt med tøfler for menn fra MoteElegante! Kjolesko for menn ser bra ut, men kan være litt stive, så pass på å unne føttene dine flotte tøfler for menn innimellom. Tøfler for menn er perfekte for føttene etter å ha kommet hjem fra en tøff dag på kontoret eller for late morgener når du må gå rundt, men bare ikke er klar for hele "sko og sokker".

Den gode nyheten er at denne kolleksjonen med tøfler er laget med menn i tankene, slik at du vil kunne finne det perfekte paret for enten deg selv eller mannen i livet ditt. Vennene dine på MoteElegante har alle herretøflene du trenger til hverdags. Du kan sette din beste fot frem i et par herretøfler fra MoteElegante.

Slip-On tøfler for menn

Når du ser for deg "tøfler" i tankene dine, er sannsynligvis slip-on tøfler for menn den typen du tenker på. Komfortable og enkle å ta på, slip-on tøfler for menn fra MoteElegante er perfekte! Du kan finne myke slip-on-tøfler med fleecefôr, uformelle slip-ons med åpen hæl og lukkede inn- og utendørs slip-ons med yttersåle i gummi. Du kan til og med glede deg over herretøfler som kan tilpasses for å passe føttene dine!

Mokkasiner for menn

En gang i tiden ble mokasiner konstruert av hjorteskinn og annet mykt lær og båret av urbefolkningen i Nord-Amerika så vel som jegere og handelsmenn. I dag kan mokkasin-tøfler være laget av syntetisk stoff, fuskepels og minneskum og bæres av deg når du går til oppkjørselen for å ta papiret. Men den mektige mokkasinen forblir ikke mindre edel! De fleste mokkasin-tøflene for menn fra MoteElegante kommer i det klassiske tan eller khaki fargeskjemaet, men du kan utforske andre flotte farger og design som svart, grønt, grått, blått og rutete!

Tøffelsokker for menn

Sjekk ut denne samlingen med tøffelsokker for menn fra MoteElegante! Er de teknisk sett tøfler? Sokker? Vi anbefaler deg å ikke stille slike spørsmål! Tøffelsokker for menn er supert og det er alt som betyr noe. Tøffelsokker for menn gir deg den enkle, enkle og allsidige typen sokker, samtidig som de gir varmen og komforten til et par gode tøfler.