ajaxLoader

Herreklær, Badetøy

Badetøy for menn

Enten du er en vanlig svømmer eller noen som bare kommer i vannet på ferie, er det viktig å velge riktig badeshorts for komforten mens du har på deg plagget. Og å vite forskjellen mellom typene og materialene til badeshorts gir deg innsideinformasjon om hva som passer for deg.

Hva er de forskjellige typene badeshorts for menn?

Badebukse er vanlig badetøy for menn. Stammene faller vanligvis til omtrent midt på låret og har en noe løs, men ikke posete, passform. Badebukser har vanligvis en elastisk linning og er tilgjengelig i forskjellige farger og mønstre.

Et annet alternativ for badetøy som ligner på badebukser, men med mer plass, er brettshorts. Boardshorts ble opprinnelig laget for surfere, men ble brukt av ikke-surfere. I motsetning til badebukser har ikke boardshorts strikk rundt midjen, men har i stedet borrelåsgylf og snøring foran.

Svømmetruser, også kjent som en Speedo, ligner på undertøy som menn har på seg og er ofte sett på profesjonelle svømmere. De kan variere i stil fra G-streng til fullstendig dekning av bunnen. Badetruser er et alternativ for menn som ønsker en kroppsnær stil.

Hva er badedrakter for menn laget av?

Badetøy for menn er laget av et bredt utvalg av materialer som spenner fra polyester til lycra. Du finner også noen laget med 100 % nylon eller en kombinasjon av materialer. Materialene som brukes er valgt for deres evne til å tørke raskt, absorbere mindre vann og opprettholde fleksibilitet.

Polyester er motstandsdyktig mot klor og falming og kombineres ofte med andre stoffer i badedraktkonstruksjonen. Lycra er et vanlig stoff på grunn av dets elastisitet og passform, men det brukes ofte sammen med andre materialer.

Hvordan velger du badedrakter for menn?

Vurder dine behov når du kjøper et par og bruk det for å finne ut hvilken type som er ideell for deg. For eksempel, hvis du bare skal slappe av på stranden, vil et hvilket som helst par gjøre det. Hvis du derimot skal bruke dagen på å surfe, vil du ha noe tettsittende og tettsittende, helst badetøy designet for surfere. Hvis du leter etter et par for mer konkurransedyktig svømming, velg en stil som reduserer luftmotstand, for eksempel svømmetruser.