ajaxLoader

Accessories, Herre, Belter

HERREBELTER

Noen tilbehør legger til et antrekk, og andre får antrekket til å fungere. Herrebelter fra #WB er den slags pynt som overskrider form og funksjon for å støtte og trekke sammen hele garderoben din. Fra skinnbelter i alle nivåer av slitt finish til lerretsglidebelter som minner om et militært utseende, kan du finne det rette beltet for å forbedre din personlige stil mens du også presterer på utilitaristisk nivå.

Når du ønsker å legge til polish til din uformelle stil, passer et lærbelte like godt med favorittjeansen din som med flatfrontbukser. For en vintage-appeal som passer perfekt til jeansene dine, prøv et oljet skinnbelte med en antikk sølvspenne og gammelt, ekte skinn. Et sydd skinnbelte gir en lignende følelse med enda mer forvitring. Hvis du liker et tradisjonelt utseende til tilbehøret ditt, se etter tidløse hatter for å toppe utendørseventyrene dine.

Anledninger som konserter og datekvelder krever noen ganger et raffinert inntrykk av uformell komfort. Når du vil fremheve raffinementet ditt, velg et skinnbelte i sentrum. Dens subtile, designerbelte-styling for menn og kvinner blander seg med de beste slanke buksene dine for en umiddelbar oppgradering til hverdagsgarderoben. Hvis eskapadene dine tar deg ut av byen, pakk et vendbart belte slik at du kan bære bare ett belte og harmonisere alt i kofferten. Husk å pakke de gode solbrillene dine for å få et stiluttrykk fra topp til tå.

Selvfølgelig må belter for menn gjøre jobben sin - hold buksene oppe enten du er ute på byen eller oppe på turstien. Lerretsbelter gjenspeiler det robuste utendørs med sitt solide, flettede bomullsduk. Velg mellom skyve- eller spennelukkinger basert på hvor flatt du trenger at beltet skal holde seg når du klatrer over steiner eller inn i en drosje. For en helgetur kan du stole på et vendbart lerretsbelte for å holde deg frisk mens du utforsker verden rundt deg.

Belter er en garderobe som du ikke kan klare deg uten. Koordiner eller kontrast dem med din komplette buffer med tilbehør for menn for å avrunder din unike stil.