ajaxLoader
Fleksible Barnesolbriller Uv400

Fleksible Barnesolbriller Uv400

NOK171.70NOK256.90

Accessories, Dame, Solbriller

Solbriller for kvinner som passer og flatere

Å velge riktig par solbriller er ikke en superenkel oppgave. Ja, du kan stå og prøve solbriller en stund, stikke ansiktet foran et speil for å se hvordan de ser ut på deg. Eller du kan bevæpne deg med kunnskap om hvilke solbriller som vil smigre ansiktstypen din, slik at du kan være bedre rustet til å kjøpe et par som vil holde seg på plass i ansiktet og flatere også.

Bestem først ansiktsformen din. De vanligste er hjerte, runde, firkantede og ovale. Hjerteformede ansikter (smal hake og brede bryn) vil se bra ut i rammer som hjelper til med å forlenge ansiktet ditt. Prøv aviator, cat-eye og runde rammer. Runde ansikter kan dra nytte av solbrilleinnfatninger som begrenser ansiktet ditt og gir balanse. Valgene for disse er firkantede, retro rektangulære eller rektangulære solbriller. Firkantede ansikter er perfekte for kurvigere nyanser, for eksempel aviator, cat-eye og runde rammer. Ovale ansikter kan ha praktisk talt alle stiler, så velg bort! Og selvfølgelig er dette bare retningslinjer. Velg det som får deg til å føle deg best, og du vil se best ut.

Beskytt øynene dine med stil

Et av de enkleste tilbehørene å legge til ditt stilige ensemble er et par solbriller. Det er viktig å ha et par eller to solbriller: de beskytter ikke bare øynene dine mot solen, de gir også en viss mystikk. Å velge polariserte linser kan bidra til å filtrere lys og la bildet du ser bli skarpere og klarere. Beskytt øynene dine mot solens skadelige stråler med UV-beskyttende solbriller.