ajaxLoader

Herreklær, Yttertøy, Frakker

Handle fasjonable jakker og kåper for menn

Når du leter etter en herrejakke, er snitt og stoff nøkkelen. På vårt allsidige utvalg av jakker møter sporty detaljer strømlinjeformede silhuetter for en look som er avslappet, men likevel polert. I helger og rolige dager kan du ta en enkel treningsjakke med glidelås eller vise frem din dristige personlighet med en trykt bomberjakke for menn. Hvis du liker mer klassiske og uformelle former, som en lastebil- eller bruksjakke, bør du vurdere en i skinn eller semsket skinn. Luksus fabrikasjoner gjør at en avslappet silhuett føles mer raffinert, slik at du enkelt kan bruke den på eller uten jobb. Leter du etter en herrefrakk som komplementerer din profesjonelle garderobe? Våre blazere og trenchcoats for menn har tidløs appell. I dårlig vær er ytelsesfokuserte parkas og puffer en praktisk løsning.

Jakker for menn, uansett årstid

Hver sesong krever en annen herrejakke, og våre utallige alternativer vil holde deg stilig i all slags vær. De kalde, våte vinterdagene krever maksimal ytelse fra vinterfrakken til menn. Vårt utvalg av vatterte puffer og parkaer med fuskepels vil holde deg varm og tørr, enten du er på morgenturen eller nyter en helg i bakken. Gjennom overgangssesongene høst og vår vil lyse lag være din stil nordstjerne. En skinnjakke for menn er definisjonen på downtown-cool, mens en jeanjakke for menn fanger klassisk amerikansk stil. Begge de allsidige garderobestiftene, de utfyller koselige strikketøy på kalde dager og bomullst-skjorter på kjølige sommerkvelder. Overgangssesonger gir også uforutsigbart vær. I en trenchcoat for menn vil du være forberedt på uansett vær.

Fullfør On-The-Go jakkestilen din

Den perfekte jakken vil trekke sammen looken din, men du kan ikke glemme prikken over i'en. Tilsynelatende små tilbehør kan gi dybde og personlighet til ethvert antrekk. I kjøligere klima vil våre menns luer og skjerf gi litt hygge og mye stil. Deres strukturelle strikkemønstre og utallige farger gjør at herrekåpene våre skiller seg enda mer ut. Folk på farten vet at været ikke er alt du trenger å vurdere. Med travle timeplaner er det viktig å holde deg organisert uten å ofre stil. Våre reisevesker for menn vil holde teknologien din – og alt annet – på ett praktisk sted. Enten du går grafisk eller holder deg til slankt skinn, vil våre smarttelefonvesker, bærbare deksler og sporty slyngepakker holde tritt med din fartsfylte livsstil. Hvis du er på vei ut for mer enn en dagstur, sjekk ut våre duffelvesker for menn. Hver veske er designet med gjennomtenkte detaljer, inkludert tilgjengelige innerlommer og avtakbare skulderstropper for å gjøre enhver reise til en lek. Vil du gjøre den til din egen? Mange stiler kan være monogram for et personlig preg.