ajaxLoader

Dameklær, Kjoler, Maxi Kjoler

Maxikjoler som passer til enhver stil

Vår langkjolebutikk har det perfekte alternativet for enhver anledning. En maxi-kjole er den ultimate stilen for å sette på og gå, ideell hvis du trenger en kjole til ferier, bryllup, høytider eller uformelle dager. Bare bla gjennom utvalget vårt for å finne ditt perfekte valg.

Enten du er ute etter et trykk eller solid, stroppeløs eller langermet, er vårt utvalg av maxi-kjoler praktisk talt uendelig, for ikke å snakke om trenden. Denne sesongen gir maxi-kjoler med lagdelte trykk mat til din indre boho-babe – ekstra stilpoeng hvis du velger smock- eller pusermer! Snørebånd og utskjæringsdetaljer er på punktet for stemninger i varmt vær/ferie, mens volanger fortsatt er selve symbolet på romantisk (maxi) dressing. Dypende utringninger og benåpninger med høye spalter balanserer ut dekningen av lengre hemline-stiler, spesielt de med fulle ermer. Med solide stiler i alle regnbuens farger, og utskrifter som spenner fra hageblomster til bohemske fliser til strandfarger, vil vår kolleksjon ta stilen din til nye lengder.

Til tross for at de er allestedsnærværende om våren og sommeren, sørger maxikjoler for uventet og stilig høst- og vinterdressing også. Når været blir avkjølt, prøv å legge din go-to maxi-kjole over en turtleneck, og legg deretter ankelstøvletter eller over knestøvelene. Topp det hele med et kortere, beskåret yttertøy, og du vil sikre din maxi status som en kjole for alle årstider. Uansett hvordan du bruker den, har vi den lange kjolen som kan strekke seg langt.