ajaxLoader

Sko

Sko

Når garderoben din føles matt, er det ikke nødvendig å kjøpe et helt nytt antrekk – alt du trenger er et par nye sko. En dæsj farger, noen få centimeter ekstra eller et uformelt og avslappet utseende er lett å oppnå når du ser etter fottøy som matcher antrekkene du allerede har. Fra støvler og flater til pumps og joggesko, du finner en rekke alternativer for å fornye skorotasjonen.

Det pleide å være at vinteren var årstiden for støvler. Ikke nå lenger. Knehøye eller ankelstøvletter er fasjonable hele året. De kommer i en rekke farger og design, fra pelsforet til svart skinn eller med stropper, spenner eller slips. Match dem med et par strømpebukser om vinteren eller gå barbeint i varmen – et par gode støvler er en stift i enhver motekolleksjon.

Leilighetene er allsidige nok til å ha på kontoret eller ute på byen. Røykeflater, mokkasiner og båtsko passer godt sammen med bukser for en uformell og uanstrengt kul look. For å kle deg opp, prøv spisse sko med dyreprint eller høyere hæl. Skinn – med sløyfe eller spenne – er en flott aksent til en dress eller kjole, med nok lokke til å ha på seg mer enn noen få dager i uken.

Leter du etter det perfekte paret med sko til kontoret? Pumps er en klassisk måte å utstyre på og føle deg trygg på din personlige stil. Enten du velger stiletthæler eller ankelstropper, kan du stole på et par pumps for å gi antrekket ditt ekstra lyst.

Når det kommer til komfort, er joggesko øverst på listen. Ankel- og buestøtte er must-haves for den aktive livsstilen. Og i så mange fargerike stiler og design er det mange alternativer – enten du trener eller skal på jobb.