ajaxLoader

Vesker, Herrevesker, Håndvesker

De beste koffertene for menn

Kofferten har lenge vært en viktig del av en manns garderobe. Selv om den tradisjonelle rektangulære formen forblir den samme, kommer dagens arbeidstøyvesker i en rekke stiler for å dekke ethvert behov. Vårt utvalg av kofferter for menn har klassiske fargealternativer som svart, brunt og marineblått, i tillegg til iøynefallende mønstre som vårt grafiske logotrykk. De med en mer avslappet stil bør velge teksturell nylon eller twill, mens slanke sofistikerte kan se til kofferter i kryss og småstein. Hver av våre designerkofferter for menn er laget med kvalitetsmaterialer og solid konstruksjon, slik at den garantert varer.

En koffert for menn: Den perfekte arbeidsvesken

Selv om utseendet er viktig, vil de beste koffertene for menn også holde tritt med din moderne livsstil på farten. Det er noen få faktorer du bør vurdere før du velger den stilen som passer for deg. For det første, har du en bærbar datamaskin på jobb? I så fall, se etter våre bærbare kofferter som er dimensjonert med tanke på dimensjonene til datamaskinen din og har glidelommer for å beskytte teknologien din. For optimal organisering vil våre doble glidelås-silhuetter holde arbeidsfilene dine atskilt fra hverdagens nødvendigheter. Minimalister og jetsettere vil kanskje ha mer allsidighet fra kofferten. I så fall foreslår vi et romslig interiør med bare de nødvendige innvendige telefon- og pennelommene. Som en ekstra bonus kommer hver veske med en avtakbar crossbody-stropp, slik at du kan bære den i håndtakene eller bære den som en budbringer.

Oppnå et polert utseende med en koffert for menn

De beste stilkameratene til en lærkoffert for menn? Sharp skiller og koordinerende tilbehør. For et polert, styreromsklart utseende, legg en skreddersydd herreblazer over en skarp herreskjorte, og du vil umiddelbart eie rommet. For å gjøre utseendet ditt enda mer trukket sammen, finn en reisekoffert for menn og sekkfolder for menn i farger som passer tilbake til kofferten din.