ajaxLoader

Herreklær, Topper, Hettegensere & Gensere

Gå på treningssenteret eller len deg tilbake hjemme i aktive klær for menn fra MoteElegante. Hold deg varm og koselig med klassiske rundhalser, hettegensere og glidelåser, og bla gjennom avslappede joggebukser for topp til tå komfort.

Stilige gensere og gensere for menn

En perfekt passform over favorittskjorten din, vår kolleksjon med gensere for menn har MoteElegante gensere for menn i en rekke stiler og farger som passer din stil. Hold deg koselig med en genser med rund hals for menn som er flott å legge i lag, eller velg en genser med kvart glidelås eller en genser med rund hals for et sofistikert utseende. Finn avslappede passformer laget for å holde deg i bevegelse, i vannavvisende, 100 % polyesterdesign fra MoteElegante-kolleksjonen eller bomull-polyesterblandinger for en behagelig følelse. Handle et utvalg farger for å komplementere garderoben din, med uttalende aksenter som logoer og striper for en frisk kreativ touch.

Hettegensere med glidelås for menn for uformell komfort

Hettegensere for menn fra MoteElegante er laget for de som leter etter en mer avslappet look som ikke ofrer stilen. Uendelig praktisk og svært allsidig, hettegensere for menn er vanligvis laget av polyester, bomull eller en blanding av polyester og bomull. De kommer i mange forskjellige stiler for å dekke en rekke behov, inkludert med glidelåser, snorer og kenguru-lommer foran.

Perfekt for å ha med seg små gjenstander som telefonen eller lommeboken på farten, fordelen med hettegensere er at de kombinerer uanstrengt stil med helårskomfort, noe som gjør en flott topp for luftige sommerdager, eller en perfekt lagdeling i kjøligere vær. MoteElegante har et bredt utvalg av gensere og hettegensere med glidelås for menn slik at du kan finne den perfekte passformen for din kroppstype og stil!

Activewear-bukser for menn

For å slappe av hjemme eller løpe ærend, bruk klassiske joggebukser eller ultramyke joggebukser i fleece for en koselig følelse. Se alternativer for joggebukser og joggebukser med funksjoner som gir komfort hele dagen, som snøring i midjen, elastiske mansjetter eller fukttransporterende stoff, i 100 % bomullsdesign eller bomull-polyesterblandinger for ekstra mobilitet. Velg fra et utvalg farger og aksenter for å skape din perfekte uformelle look for late dager på sofaen eller raske morgenløp.

Lag aktive klær for menn med matchende topper og underdeler for å gi deg en sweatsuit-look for menn for den ultimate avslappede utstrålingen – som tar deg med stil fra treningsstudioet til helgen.

Koselig atletisk shorts for menn

For aktive sommerdager eller slapper av med venner, prøv herreshorts med elastisk snøring i midjen og flere lommer for din bekvemmelighet. Bomull-polyesterblandingsstoff gir nødvendig pusteevne for å holde deg aktiv, mens innsømmene i forskjellige lengder hjelper deg med å finne den rette passformen for å holde deg koselig. Aktiv shorts for menn fra MoteElegante er tilgjengelig i en rekke farger, størrelser og design, og er designet for å holde deg i bevegelse.

Fra helgeoppgaver til hverdagstrening, MoteElegante treningsdresser for menn gir komfort og stil til ethvert eventyr. Klassiske farger, skreddersydde passformer, ultramykt stoff og subtil stretch gjør aktivitetsklærne våre for menn perfekt for hele dagen. Fullfør looken din med MoteElegante joggesko og sokker som tar fritidsutseendet ditt til neste nivå.