ajaxLoader

Sko, Damesko, Platform Sko

Platformsko for kvinner

Plattformsko er ikke bare tilbake – de dro aldri. Skoentusiaster har elsket platåsko i flere tiår, og med god grunn. Dameplattformer gir deg det høydeløftet du vil ha med litt mer stil enn en standard hæl, og lar deg ta utseendet til ethvert antrekk – fra dressy til casual – til neste nivå.

Plattform hæler

Når du ønsker å gi bena et løft, kan en plattformhæl gi deg det slanke, sexy utseendet du ønsker – samtidig som det gir deg en ekstra tomme eller to fra plattformen foran på hælen. Kombiner platåhælene dine med jeans for å gi deg litt ekstra selvtillit i en casual look, eller par dem med et profesjonelt antrekk for å hjelpe deg å tårne ​​opp på kontoret.

Plattformsandaler

Når det er varmt i været, er plattformsandaler den perfekte måten å vise frem den nye pedikyren din, samtidig som de gir bena dine et slankt, slankt utseende. Kombiner plattformsandaler med shorts, skjørt eller bukse og rock ut med din selvsikre stemning mens du nyter solens stråler.

Plattform joggesko

Plattformsko og plattformstøvler gir høyden du ønsker samtidig som du holder deg på bakken. Kombiner plattformsneakers eller plattformstøvletter med jeans eller shorts for å øke en uformell look.