ajaxLoader

Sko, Herresko, Støvler

Slip-on-støvler for menn og skinnstøvler for menn

MoteElegante andestøvler for menn er klassikere av en grunn⁠ — de er den perfekte kombinasjonen av funksjon og stil. Bruk dem sammen med dine favorittjeans for menn og en myk flanellskjorte på en regntung høstdag. Kombiner dem med en koselig herregenser eller en varm fleece når det er kaldt og snø. Vanntette gummiskall garanterer at føttene dine holder seg tørre i all slags vær, mens 400 grams isolasjon holder tærne dine.

Våre andestøvler for menn har også sklisikre yttersåler i gummi og belagt skinnoverdel for ekstra beskyttelse mot elementene. Gå med selvtillit vel vitende om at disse støvlene kommer til å støtte deg på glatte overflater. Nyt komforten med mykt fôr pluss en EVA-dempet fotseng med mikrofleecetrekk. Legg til ekstra varme med et par myke støvelsokker for menn. Vårt store utvalg inkluderer mange alternativer som varmesokker og tunge ullsokker. Velg de riktige sokkene for klimaet ditt og støvlene for å være varme og komfortable hele dagen lang.

Allværs herrestøvler med robuste sklisikre såler er et annet flott alternativ å vurdere når du leter etter stilig fottøy som tåler elementene. Slip-on Chelsea-støvler og chukka-støvler med snøre kan kles opp eller ned avhengig av dine behov. Disse støvlene er laget av slitesterke materialer som er bygget for å vare. Du vil finne deg selv å strekke deg etter allværsstøvlene våre igjen og igjen når du trenger både komfort og stil på vei ut av døren.

Våre tursko for menn kan også bringe deg dit du skal enten du maser rundt i byen eller klatrer opp en fjellsti. Snøringsdesignet har hurtigkroker i metall slik at du raskt kan få dem av og på med letthet. Gripende gummisåler, isolert fôr og minneskum fotsenger gir både komfort og funksjon til disse støvlene.

Det er viktig å ta vare på føttene. Vår kolleksjon av gummistøvler for menn gir beskyttelse i alle årstider. Handle regnstøvler for menn på MoteElegante i dag og si farvel til kalde og våte føtter for alltid.