ajaxLoader

Sko, Herresko, Sandaler

Sandaler for menn

Er du klar for sommeren? Handle de nyeste herresandalene, tilgjengelig på MoteElegante. Fra lysbilder til komfortsandaler, vi har de perfekte parene for deg.

Sjekkliste for sandaler for menn:

Slides for menn. Enten du skal i bassenget eller slappe av i huset, er Slides must-haves for sandalserien din. I tillegg passer de perfekt sammen med badetøy og loungetøy.

Flip-flops for menn. Leter du etter uformelle sandaler som passer til T-skjortene og shortsene dine? Du kan ikke gå galt med flipflops. Fra stranden til strandpromenaden, de er en nøkkelstil for sommergarderoben din. Sørg for å score flere par for å samarbeide med alle dine favoritt-utseende.

Sandaler med fotseng for menn. Leter du etter komfortable sandaler som er enkle å skli inn i? Fotsengssandaler er de for deg. Disse bohemfavorittene vil passe perfekt med tie-dyed looks.

Fiskersandaler for menn. Trenger du mer elegante sandaler som kan brukes med jeans eller chinos? Med en lukket tå-design anbefaler vi Fisherman Sandals for et skarpt utseende. Bare legg til en poloskjorte til dette ensemblet, så er du klar.

Outdoor Performance-sandaler for menn. Planlegger du å gå på fottur i varme forhold? Sportsandaler for utendørsprestasjoner som er designet for lange turer. Sørg for at du har ytelsesklær med UPF-beskyttelse å bruke med disse sandalene.

Komfortsandaler for menn. Trenger du sandaler med mer støtte? Sjekk ut komfortstiler med polstrede innleggssåler, buestøtte og fleksible såler.

Stiltips: Mens du kjøper sandaler for menn, husk å friske opp solbrillene dine også.

Handle de nyeste herresandalene, tilgjengelig på MoteElegante.