ajaxLoader

Dameklær, Kjoler, Midi Kjoler

MIDI KJOLER

Flytende og fabelaktig, #WB-redigeringen av midikjoler utstråler elegant stil. Disse vakre kjolene er designet for å lande rundt midten av leggen, noe som gjør dem til et ideelt valg for kveldsklær og dager hvor du vil se glamorøs ut. Upåklagelig snitt for en passform som føles skreddersydd, denne kolleksjonen er fullpakket med midikjoler som vil få deg til å føle deg som kongelig.

Våre hverdagslige uformelle midikjoler bringer bohemsk stil til strandferien. Utforsk stiler med stropper som viser skuldrene og nakken for en perfekt brunfarge. Drapey høy-lave skjørt vil vise frem feriefottøyet ditt - enten det er sandaler for en spasertur på stranden eller statement-hæler for en kveld i hotellbaren. Design med selvknyttede midjebelter lar deg få den perfekte cinchen for å lage en ultra-flatrende timeglasssilhuett.

Enten du har blitt invitert til en svart slips eller bryllupet til din beste venn, er våre cocktail- og fest-midikjoler et sofistikert valg. Våre feminine blomstertrykk er alltid et utmerket valg for feiringer på dagtid. Se opp for midikjoler med rene overlegg for en eterisk estetikk, eller velg volanger for leken eleganse. Tonale utbrenthet-utskrifter trekker på gjeldende trender samtidig som du holder utseendet ditt diskret og raffinert.

Hver kvinne trenger en liten svart kjole i garderoben, og med vårt brede utvalg av monokrome midikjoler finner du mange former å velge mellom. Vår fargepalett er en feiring av enkelhet, og er det perfekte valget for allsidig styling. Enkle kjoler kan enkelt kles opp eller ned i tråd med trender og anledninger. Velg klassiske rundhalser og lange ermer for å skape kontorlooks året rundt, og de som er laget av vår signaturmyke jersey, komplett med elastiske linninger, for å holde deg komfortabel når du jobber hjemmefra. Sammen med svart og hvitt finner du også subtile pastelltoner og dempede gråtoner. Vi har også lagt til noen få regnbuelys, for eksempel magenta og gul. Prikken over i-en er sesongens mest spennende print, fra vakre blomster til dristige dyreflekker og striper.