ajaxLoader

Vesker, Herrevesker, Lommebøker

HERRE LOMPER

Avgjør kategorien med stil med en av våre designerlommebøker for menn. Enten du foretrekker å gå uten penger eller trenger et praktisk sted å lagre vekslepengene og sedlene dine, har vi et alternativ for alle typer brukere. Praktiske lommer og moderne passdeksler er alle like ved hånden, laget av store navn så vel som håndverkere.

Mykt skinn er en bærebjelke i vår samling av lommebøker for menn. Fra finkornet kalveskinn i sin naturlige farge til monogramdekkede alternativer i lyse fargetoner, det er noe for enhver smak. Du vil også se subtile pregede mønstre, vevde teksturer og kontrastfarger på innsiden for et snev av detaljer. Mange av disse produsentene har gitt en metallisk finish til sine monikere for å få dem til å sprette ut fra forsiden.

Liker du å reise lett? Velg en ultratynn kortholder i skinn som du kan ha i rygg- eller brystlommen mens du går på dagen. Velg et klassisk svart stykke eller gå for et design med en lysere fargetone, eller dekorert med et grafisk mønster. For litt ekstra plass, velg en bifold-stil med god plass til mynt. Eller velg et design med et solid notatklemme for å sikre løst ømt.