ajaxLoader

Dameklær, Underdeler, Leggings

Leggings for kvinner

Leggings er en stift i mange kvinners garderobe. De kan fungere som en aksent til et antrekk eller en betydelig del av ensemblet. Å prøve å finne det riktige paret for deg blant alle leggings på markedet, kan imidlertid være en frustrerende oppgave. Å kjenne til de forskjellige typene leggings for kvinner og hva de brukes til kan bidra til å lette den frustrasjonen.

Hvordan skal leggings passe?

Kvinners leggings er vanligvis ment å sitte stramt. Imidlertid vil du kanskje ikke at de skal være så stramme at de skaper et uønsket eller lite flatterende utseende eller begynner å kutte sirkulasjonen. Leggings bør heller ikke være for posete. De skal dekke bena uten å etterlate rynker i kluten. Siden hvert merke har sin spesifikke størrelse, sørg for å se merkets størrelsestabell for å bestemme snittet du ønsker basert på midjen og hoftene dine.

Finnes det forskjellige typer leggings?

Leggings kommer i en rekke stiler og materialer. Noen er ment å gjøre en uttalelse på egen hånd, og noen er ment å gi varme til et antrekk. Når du vurderer hvilken type leggings for kvinner du skal kjøpe, bør du vurdere hva de vil bruke. Også, når du velger noe å ha under en kjole i de kaldere månedene, bør du vurdere et tykt par, for eksempel de laget av ull. For treningsklær, velg et par strømpebukser som puster og designet for trening, for eksempel de som er laget av mesh.

Hvilket materiale er leggings laget av?

Bomull, nylon, lycra og spandex er fire av materialene som brukes i leggings. De kan også være laget av ull, silke, blonder eller annet stoff som er formsittende og elastisk. Du vil også finne tights laget med en kombinasjon av materialer, for eksempel en blanding av bomull og spandex.

Mens svarte leggings er vanlige, er de ikke det eneste alternativet der ute. Faktisk er leggings tilgjengelig i et tilsynelatende uendelig utvalg av farger og utskrifter, inkludert kombinasjoner.

Leggings er også tilgjengelig i forskjellige lengder utover den tradisjonelle ankellengden. Knelengde, for eksempel, er tights som kommer til kneet mens Capri-lengde faller et sted mellom kneet og ankelen.